Design magazin
Design magazin
A Betegmegfigyelő Rendszer

Touch Free Life Care

A Betegmegfigyelő Rendszer Az érintésmentes életmentő ágy beágyazott chipekkel készül, hogy figyelemmel kísérjék a fiziológiás funkciókat. A betegek az intuitív interfész segítségével ellenőrizhetik matrac hőmérsékletüket és ágyuk helyzetét anélkül, hogy ápolót kellene hívniuk e feladatok elvégzéséhez. A nővér ezt a képernyőt is használja a beadott gyógyszerek és folyadékok nyilvántartásának vezetésére, amelyet azután a nővér állomás felületére küld. A nővérállomás felülete megjeleníti és figyelmezteti a paraméterek változásait, például a beteg testhőmérsékletét, vérnyomását, alvási mintáját és nedvességszintjét. Így sok alkalmazotti órát lehet megtakarítani a tlc használatával.

Projekt neve : Touch Free Life Care, A tervezők neve : nikita chandekar, Ügyfél neve : MIT Institute of Design.

Touch Free Life Care A Betegmegfigyelő Rendszer

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.