Design magazin
Design magazin
A Rozsda És A Karamella

Cavendish & Harvey

A Rozsda És A Karamella A hagyomány és a modernitás közötti kiegyensúlyozó aktus. A cél az volt, hogy egy egyedi termékpalettát tervezzen egy innovatív cég számára, amely jó minőségű édességek gyártója. A megoldás egy pazar csomagolás és forró fóliával és nemes, magasfényű felülettel nyomtatva. A fotókoncepciót a klasszikus praliné stílusa ihlette. A fiatalabb és modernebb célcsoportot a színek és a laza tipográfia fogják kezelni. A gabriel tervező csapata elsajátította a kiegyensúlyozást és az ügyfél elégedett az eladások növekedésével.

Projekt neve : Cavendish & Harvey, A tervezők neve : Bettina Gabriel, Ügyfél neve : gabriel design team.

Cavendish & Harvey A Rozsda És A Karamella

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.