Design magazin
Design magazin
A Rozsda És A Karamella

Cavendish & Harvey

A Rozsda És A Karamella A hagyomány és a modernitás közötti kiegyensúlyozó aktus. A cél az volt, hogy egy egyedi termékpalettát tervezzen egy innovatív cég számára, amely jó minőségű édességek gyártója. A megoldás egy pazar csomagolás és forró fóliával és nemes, magasfényű felülettel nyomtatva. A fotókoncepciót a klasszikus praliné stílusa ihlette. A fiatalabb és modernebb célcsoportot a színek és a laza tipográfia fogják kezelni. A gabriel tervező csapata elsajátította a kiegyensúlyozást és az ügyfél elégedett az eladások növekedésével.

Projekt neve : Cavendish & Harvey, A tervezők neve : Bettina Gabriel, Ügyfél neve : gabriel design team.

Cavendish & Harvey A Rozsda És A Karamella

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.