Design magazin
Design magazin
Az Analóg Óra

Kaari

Az Analóg Óra Ez a kialakítás egy szokásos 24 órás analóg mechanizmuson alapul (fél sebességű órás kéz). Ezt a konstrukciót két ív alakú sajtoló vágással látják el. Rájuk láthatjuk a forduló órás és perc kezét. Az órás kéz (lemez) két különböző színű szegmensre van felosztva, amelyek elforgatva jelzik az AM vagy a PM időt, attól függően, hogy melyik látható. A perc kéz látható a nagyobb sugarakon keresztül, és meghatározza, hogy mely percrés felel meg a 0-30 perces tárcsáknak (amelyek az ív belső sugara található) és a 30-60 perces résnek (amely a külső sugáron található).

Projekt neve : Kaari, A tervezők neve : Azahara Morales Vera, Ügyfél neve : Azahara Morales Vera.

Kaari Az Analóg Óra

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.