Design magazin
Design magazin
Az Analóg Óra

Kaari

Az Analóg Óra Ez a kialakítás egy szokásos 24 órás analóg mechanizmuson alapul (fél sebességű órás kéz). Ezt a konstrukciót két ív alakú sajtoló vágással látják el. Rájuk láthatjuk a forduló órás és perc kezét. Az órás kéz (lemez) két különböző színű szegmensre van felosztva, amelyek elforgatva jelzik az AM vagy a PM időt, attól függően, hogy melyik látható. A perc kéz látható a nagyobb sugarakon keresztül, és meghatározza, hogy mely percrés felel meg a 0-30 perces tárcsáknak (amelyek az ív belső sugara található) és a 30-60 perces résnek (amely a külső sugáron található).

Projekt neve : Kaari, A tervezők neve : Azahara Morales Vera, Ügyfél neve : Azahara Morales Vera.

Kaari Az Analóg Óra

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.