Design magazin
Design magazin
A Fürdőszobai Bútorok

Soluzione

A Fürdőszobai Bútorok A Soluzione fürdőszobabútor-gyűjteményét az innovatív és elegáns megoldások elképzelésén alapszik, amelyek megkönnyítik az életet, békésé teszik a fürdőszobákat, és személyiségtudatban vannak. A fürdőszobai szekrények, háromféle méretben kaphatók fiókokkal és szekrényajtó-választásokkal, edény mosogatókkal vannak kombinálva a fürdőszoba esztétikájának újradefiniálására. Az opcionális félkör alakú törülközőtartó-modul innovatív megközelítést jelent a törülközők tárolásához és akasztáshoz. A fehér és antracit színű lakkban kapható Soluzione kollekció innovatív fürdőszoba megoldásokat kínál.

Projekt neve : Soluzione, A tervezők neve : Isvea Eurasia, Ügyfél neve : ISVEA.

Soluzione A Fürdőszobai Bútorok

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.