Design magazin
Design magazin
A Fürdőszobai Bútorok

Soluzione

A Fürdőszobai Bútorok A Soluzione fürdőszobabútor-gyűjteményét az innovatív és elegáns megoldások elképzelésén alapszik, amelyek megkönnyítik az életet, békésé teszik a fürdőszobákat, és személyiségtudatban vannak. A fürdőszobai szekrények, háromféle méretben kaphatók fiókokkal és szekrényajtó-választásokkal, edény mosogatókkal vannak kombinálva a fürdőszoba esztétikájának újradefiniálására. Az opcionális félkör alakú törülközőtartó-modul innovatív megközelítést jelent a törülközők tárolásához és akasztáshoz. A fehér és antracit színű lakkban kapható Soluzione kollekció innovatív fürdőszoba megoldásokat kínál.

Projekt neve : Soluzione, A tervezők neve : Isvea Eurasia, Ügyfél neve : ISVEA.

Soluzione A Fürdőszobai Bútorok

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.