Design magazin
Design magazin
A Gyerekek Számára

Nyx

A Gyerekek Számára Az együttműködő tervezésnek korlátlan határa van, és ez volt a projekt forrása. A Nyx Kids edények egy egyedülálló együttműködés egy 10 éves fiú, Elijah Robineau és egy tehetséges tervező, Alex Petunin között. Gyerekként csodálatos álmaink vannak, de felnőttként megtanultak határokat és határokat meghatározni a való világ számára. A YORB DESIGN futurisztikus márkanév alatt kifejlesztett játékos étkészlet-gyűjteménynek szintén nagyon egyedi tulajdonsága van, amely lehetővé teszi a teljes egyedi tervezést. A felhasználó választhatja meg a mintáját, színét és alakját a vonalon, és ezáltal a hozzátartozást érzi.

Projekt neve : Nyx, A tervezők neve : Alex Petunin & Elijah Robineau, Ügyfél neve : YORB DESIGN.

Nyx A Gyerekek Számára

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.