Design magazin
Design magazin
A Dohányzóasztal

Prism

A Dohányzóasztal A prizma egy táblázat, amely egy történetet mond. Nem számít, milyen szögben néz rá az asztalra, az megmutat valamit újból. Mint a fénytörő prizma - ez az asztal színes sorokat vesz, amelyek egyetlen sávból származnak, és átalakítja azokat a kerettel. A lineáris geometria szövésével és elcsavarásával ez a táblázat pontról pontra transzformálódik. A színek keverésének labirintusa olyan felületeket hoz létre, amelyek összeolvadnak, hogy egy egészet képezzenek. A prizma formájában és funkciójában minimalizmus van, bár benne egy összetett geometriával valami váratlanul és remélhetőleg kissé érthetetlenül felfedi.

Projekt neve : Prism, A tervezők neve : Maurie Novak, Ügyfél neve : MN Design.

Prism A Dohányzóasztal

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.