Design magazin
Design magazin
A Dohányzóasztal

Prism

A Dohányzóasztal A prizma egy táblázat, amely egy történetet mond. Nem számít, milyen szögben néz rá az asztalra, az megmutat valamit újból. Mint a fénytörő prizma - ez az asztal színes sorokat vesz, amelyek egyetlen sávból származnak, és átalakítja azokat a kerettel. A lineáris geometria szövésével és elcsavarásával ez a táblázat pontról pontra transzformálódik. A színek keverésének labirintusa olyan felületeket hoz létre, amelyek összeolvadnak, hogy egy egészet képezzenek. A prizma formájában és funkciójában minimalizmus van, bár benne egy összetett geometriával valami váratlanul és remélhetőleg kissé érthetetlenül felfedi.

Projekt neve : Prism, A tervezők neve : Maurie Novak, Ügyfél neve : MN Design.

Prism A Dohányzóasztal

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.