Design magazin
Design magazin
Wc

Versus

Wc Életünk végtelen öröm és kényelem keresése. Mindannyian megpróbáljuk megtalálni a legjobb egyensúlyt a funkcionalitás és a formatervezés között, és ha azt akarjuk, hogy a termék gazdaságos legyen, akkor ez még nehezebbé válik. A szorosan összekapcsolt wc-vel pontosan megpróbáltam megtalálni ezt az egyensúlyt. Egyesíti a hatékonyság növelésének új módszereit és technológiáit, a víz és az anyagok megtakarítását, ugyanakkor ezeket a jó dolgokat egy merész, monolit és extravagáns formatervezés alatt rejtik el.

Projekt neve : Versus, A tervezők neve : Vasil Velchev, Ügyfél neve : MAGMA graphics.

Versus Wc

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.