Design magazin
Design magazin
Wc

Versus

Wc Életünk végtelen öröm és kényelem keresése. Mindannyian megpróbáljuk megtalálni a legjobb egyensúlyt a funkcionalitás és a formatervezés között, és ha azt akarjuk, hogy a termék gazdaságos legyen, akkor ez még nehezebbé válik. A szorosan összekapcsolt wc-vel pontosan megpróbáltam megtalálni ezt az egyensúlyt. Egyesíti a hatékonyság növelésének új módszereit és technológiáit, a víz és az anyagok megtakarítását, ugyanakkor ezeket a jó dolgokat egy merész, monolit és extravagáns formatervezés alatt rejtik el.

Projekt neve : Versus, A tervezők neve : Vasil Velchev, Ügyfél neve : MAGMA graphics.

Versus Wc

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.