Design magazin
Design magazin
A Dohányzóasztal

Fallen Bird

A Dohányzóasztal Csakúgy, mint Immanuel Kant, egy esztétikai ötletből indulok, amely lelkembe adja a munkámnak. Saját magam szerint járok: intuitív, érzelmileg és tudatosan részt vesznek egy adott témában. Az (E) mozgásban levő háromszögek olyan történetek, amelyek szilárd geometriai alakból, egy egyenlő oldalú háromszögből indulnak, az elsőből, amelyet a támaszpontok nem vágni. Különböző formákat desztillál, amelyek egyaránt szolgálnak székek, asztalok stb. Mintáiként, de absztrakt geometriai elemekké is feldolgozhatók, amelyek vizuális művészetként funkcionálnak.

Projekt neve : Fallen Bird, A tervezők neve : André Verroken, Ügyfél neve : Studio Verroken for GESQUIERE & VERROKEN bvba.

Fallen Bird A Dohányzóasztal

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.