Design magazin
Design magazin
A Dohányzóasztal

Fallen Bird

A Dohányzóasztal Csakúgy, mint Immanuel Kant, egy esztétikai ötletből indulok, amely lelkembe adja a munkámnak. Saját magam szerint járok: intuitív, érzelmileg és tudatosan részt vesznek egy adott témában. Az (E) mozgásban levő háromszögek olyan történetek, amelyek szilárd geometriai alakból, egy egyenlő oldalú háromszögből indulnak, az elsőből, amelyet a támaszpontok nem vágni. Különböző formákat desztillál, amelyek egyaránt szolgálnak székek, asztalok stb. Mintáiként, de absztrakt geometriai elemekké is feldolgozhatók, amelyek vizuális művészetként funkcionálnak.

Projekt neve : Fallen Bird, A tervezők neve : André Verroken, Ügyfél neve : Studio Verroken for GESQUIERE & VERROKEN bvba.

Fallen Bird A Dohányzóasztal

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.