Design magazin
Design magazin
Az Elektromos Kerékpár

Silence

Az Elektromos Kerékpár A Silence egy vadonatúj vezérlő koncepció kerékpár. Úgy tervezték, hogy saját szenzoros szervével rendelkezzen, ahol a Karl H Studio 4 technológiát, radarot, LED-et, detektorokat és számítógépet használt. A csend megmondhatja az összes pilóta pillanatnyi állapotát a saját lovaglási körülményeik alapján. Üdvözlettel: Karl Huang úgy tervezte a Csendet, hogy kerékpárt készítsen a hallássérült barátoknak, hogy segítsen nekik a veszélyes veszélyektől távol tartani. Még akkor is, ha békés világban vannak, hang nélkül, mégis megvan a joga a szabad akadálymentességhez és a biztonságos lovagláshoz.

Projekt neve : Silence, A tervezők neve : Yi-Sin Huang, Ügyfél neve : Karl H Studio .

Silence Az Elektromos Kerékpár

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.