Design magazin
Design magazin
Az Elektromos Kerékpár

Silence

Az Elektromos Kerékpár A Silence egy vadonatúj vezérlő koncepció kerékpár. Úgy tervezték, hogy saját szenzoros szervével rendelkezzen, ahol a Karl H Studio 4 technológiát, radarot, LED-et, detektorokat és számítógépet használt. A csend megmondhatja az összes pilóta pillanatnyi állapotát a saját lovaglási körülményeik alapján. Üdvözlettel: Karl Huang úgy tervezte a Csendet, hogy kerékpárt készítsen a hallássérült barátoknak, hogy segítsen nekik a veszélyes veszélyektől távol tartani. Még akkor is, ha békés világban vannak, hang nélkül, mégis megvan a joga a szabad akadálymentességhez és a biztonságos lovagláshoz.

Projekt neve : Silence, A tervezők neve : Yi-Sin Huang, Ügyfél neve : Karl H Studio .

Silence Az Elektromos Kerékpár

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.