Design magazin
Design magazin
Lakóház

Tempo House

Lakóház Ez a projekt egy gyarmati stílusú ház teljes felújítását jelenti Rio de Janeiro egyik legszebb részén. Egy rendkívüli helyen, egzotikus fákkal és növényekkel tele (a híres tájépítész, Burle Marx eredeti tájképterve), fő célja a külső kert és a belső terek integrálása nagy ablakok és ajtók megnyitásával. A dekorációnak fontos olasz és brazil márkák vannak, és koncepciója vászonként való elkészítése, hogy az ügyfél (művészeti gyűjtő) meg tudja jeleníteni kedvenc dalait.

Projekt neve : Tempo House, A tervezők neve : Gisele Taranto, Ügyfél neve : Gisele Taranto Arquitetura.

Tempo House Lakóház

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.