Design magazin
Design magazin
Lakóház

Tempo House

Lakóház Ez a projekt egy gyarmati stílusú ház teljes felújítását jelenti Rio de Janeiro egyik legszebb részén. Egy rendkívüli helyen, egzotikus fákkal és növényekkel tele (a híres tájépítész, Burle Marx eredeti tájképterve), fő célja a külső kert és a belső terek integrálása nagy ablakok és ajtók megnyitásával. A dekorációnak fontos olasz és brazil márkák vannak, és koncepciója vászonként való elkészítése, hogy az ügyfél (művészeti gyűjtő) meg tudja jeleníteni kedvenc dalait.

Projekt neve : Tempo House, A tervezők neve : Gisele Taranto, Ügyfél neve : Gisele Taranto Arquitetura.

Tempo House Lakóház

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.