Design magazin
Design magazin
Az Előrehaladott Kocsi

Fiaker 2.0

Az Előrehaladott Kocsi Sok városban a hagyományos autóbuszos túrák nagy problémát jelentenek a lóhulladék formájában. Első alapvető követelményként a Fiaker 2.0 megoldja az utak szennyezését, amelyet a városok autóbuszos túrái okoznak. Továbbfejlesztették a lovaskocsi különleges kialakítását, a klasszikus fülke formális esztétikáját követve, annak ellenére, hogy megvan a saját modern és korszerű formája. A kihívás egy kortárs és ökológiai koncepció bemutatása, amely továbbra is átadja az autóbuszos túra jellegzetes érzését. A fő cél az, hogy az autóbuszos túrák vonzóbbá váljanak az ügyfelek számára az innovatív tervezés révén.

Projekt neve : Fiaker 2.0, A tervezők neve : Michael Hofbauer, Ügyfél neve : Michael Hofbauer.

Fiaker 2.0 Az Előrehaladott Kocsi

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.