Design magazin
Design magazin
Az Előrehaladott Kocsi

Fiaker 2.0

Az Előrehaladott Kocsi Sok városban a hagyományos autóbuszos túrák nagy problémát jelentenek a lóhulladék formájában. Első alapvető követelményként a Fiaker 2.0 megoldja az utak szennyezését, amelyet a városok autóbuszos túrái okoznak. Továbbfejlesztették a lovaskocsi különleges kialakítását, a klasszikus fülke formális esztétikáját követve, annak ellenére, hogy megvan a saját modern és korszerű formája. A kihívás egy kortárs és ökológiai koncepció bemutatása, amely továbbra is átadja az autóbuszos túra jellegzetes érzését. A fő cél az, hogy az autóbuszos túrák vonzóbbá váljanak az ügyfelek számára az innovatív tervezés révén.

Projekt neve : Fiaker 2.0, A tervezők neve : Michael Hofbauer, Ügyfél neve : Michael Hofbauer.

Fiaker 2.0 Az Előrehaladott Kocsi

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.