Design magazin
Design magazin
Az Esküvői Fogadás Színpadi

Depiction

Az Esküvői Fogadás Színpadi Gyönyörűen kialakított esküvői készlet. A Grand Avenue üdvözli a vendéget puha, fehér szőrme szőnyegen. Érezve a Róma városának lényegét a kapun keresztül, a római oszlopokat, a szobrokat, a kerek tiara stílusú ülőhelyeket és a hatalmas "Fontana-di-trevi" -t. Az áramló víz hangja megnyugtató zenét hoz létre a háttérben, miközben üdvözli az újonnan házasokat. A csapat egyetlen tagja soha nem hallotta vagy látta a tényleges szerkezetet, és még mindig megkapja az eredeti szerkezet 100% -os ábrázolását, amely hiteles, ha mindössze 20 nap alatt elkészít minden dolgot.

Projekt neve : Depiction, A tervezők neve : Arundhati Subodh Sathe, Ügyfél neve : Victrans Engineers.

Depiction Az Esküvői Fogadás Színpadi

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.