Design magazin
Design magazin
A Műalkotások

Arabic Calligraphy

A Műalkotások Ezek példák egy kortárs arab kalligráfia művészetére, amelyet egy ománi művész, Dr. Salman Alhajri, a Sultan Qaboos Egyetem művészeti és formatervezési docense gyakorol. Elmagyarázza az arab kalligráfia esztétikai jellemzőit, mint az iszlám művészet egyedi ikonját. Salman 2006-ban alapította a gyakorlatát, kézzel az arab kalligráfia témájában. 2008-ban elkezdi használni a digitális és grafikus technológiákat, azaz grafikus szoftvert (vektor alapú) és arab szkript szoftvert, pl. ebben a művészeti patakban.

Projekt neve : Arabic Calligraphy , A tervezők neve : Salman Alhajri, Ügyfél neve : Sultan Qaboos University, Rozna Muscat Gallery, Fatma's Gallery, Muscat, Ghalya’s Musem of Modern Art, Dubai Community Theatre and Arts Centre (DUCTAC) .

Arabic Calligraphy  A Műalkotások

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.