Design magazin
Design magazin
A Műalkotások

Arabic Calligraphy

A Műalkotások Ezek példák egy kortárs arab kalligráfia művészetére, amelyet egy ománi művész, Dr. Salman Alhajri, a Sultan Qaboos Egyetem művészeti és formatervezési docense gyakorol. Elmagyarázza az arab kalligráfia esztétikai jellemzőit, mint az iszlám művészet egyedi ikonját. Salman 2006-ban alapította a gyakorlatát, kézzel az arab kalligráfia témájában. 2008-ban elkezdi használni a digitális és grafikus technológiákat, azaz grafikus szoftvert (vektor alapú) és arab szkript szoftvert, pl. ebben a művészeti patakban.

Projekt neve : Arabic Calligraphy , A tervezők neve : Salman Alhajri, Ügyfél neve : Sultan Qaboos University, Rozna Muscat Gallery, Fatma's Gallery, Muscat, Ghalya’s Musem of Modern Art, Dubai Community Theatre and Arts Centre (DUCTAC) .

Arabic Calligraphy  A Műalkotások

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.