Design magazin
Design magazin
A Mall

Fluxion

A Mall A program ihlette a hangya dombokból származik, amelyek egyedi szerkezetűek. Noha a hangya dombok belső szerkezete nagyon bonyolult, hatalmas és rendezett királyságot építhet. Ez szemlélteti rendkívül racionális építészeti felépítését. Eközben a hangya-hegyek kecses ívei belsejében impozáns palotát építenek, amely extra finomnak tűnik. Ezért a tervező a hangya bölcsességével hivatkozva épít mind művészi, mind jól megtervezett teret, valamint hangya dombokat.

Projekt neve : Fluxion, A tervezők neve : Zhipeng Kang, Ügyfél neve : HUAQIAO UNIVERSITY.

Fluxion A Mall

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.