Design magazin
Design magazin
A Mall

Fluxion

A Mall A program ihlette a hangya dombokból származik, amelyek egyedi szerkezetűek. Noha a hangya dombok belső szerkezete nagyon bonyolult, hatalmas és rendezett királyságot építhet. Ez szemlélteti rendkívül racionális építészeti felépítését. Eközben a hangya-hegyek kecses ívei belsejében impozáns palotát építenek, amely extra finomnak tűnik. Ezért a tervező a hangya bölcsességével hivatkozva épít mind művészi, mind jól megtervezett teret, valamint hangya dombokat.

Projekt neve : Fluxion, A tervezők neve : Zhipeng Kang, Ügyfél neve : HUAQIAO UNIVERSITY.

Fluxion A Mall

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.