Design magazin
Design magazin
A Rekreációs Létesítmények

Winter under the roof

A Rekreációs Létesítmények Asztanában nincsenek hegyvidéki síelési tevékenységek. Fedett síközpontnak nevezték ki a hegyi tevékenységekhez és az alpesi síeléshez való verseny felkészítéséhez szükséges tárgyat. Háromféle nyomvonalat kínál a síelés különféle tulajdonosi képességeihez. Úgy tervezték, hogy a nézők sportrendezvényeket nézhessenek. A szállodát külföldi sportolóknak és látogatóközpontoknak tervezték. A homlokzaton tükröződik a hóval borított hegyi szurdok jég gondolata. A támogatóközpont jégcsapokra hasonlít. Egy ilyen központ elképzelése a kazahsztáni síelés előmozdítását célozta meg.

Projekt neve : Winter under the roof, A tervezők neve : Ozimuk Tatyana, Ügyfél neve : The diploma project.

Winter under the roof A Rekreációs Létesítmények

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.