Design magazin
Design magazin
A Rekreációs Létesítmények

Winter under the roof

A Rekreációs Létesítmények Asztanában nincsenek hegyvidéki síelési tevékenységek. Fedett síközpontnak nevezték ki a hegyi tevékenységekhez és az alpesi síeléshez való verseny felkészítéséhez szükséges tárgyat. Háromféle nyomvonalat kínál a síelés különféle tulajdonosi képességeihez. Úgy tervezték, hogy a nézők sportrendezvényeket nézhessenek. A szállodát külföldi sportolóknak és látogatóközpontoknak tervezték. A homlokzaton tükröződik a hóval borított hegyi szurdok jég gondolata. A támogatóközpont jégcsapokra hasonlít. Egy ilyen központ elképzelése a kazahsztáni síelés előmozdítását célozta meg.

Projekt neve : Winter under the roof, A tervezők neve : Ozimuk Tatyana, Ügyfél neve : The diploma project.

Winter under the roof A Rekreációs Létesítmények

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.