Design magazin
Design magazin
Az Élelmiszer Adagoló

Food Feeder Plus

Az Élelmiszer Adagoló A Food Feeder Plus nemcsak a gyermekek számára segít önmagában enni, hanem nagyobb függetlenséget jelent a szülők számára is. A csecsemők magukban tarthatják, szopni és rágni tudják, miután összezúzták a szülők által készített ételeket. Az Food Feeder Plus nagyobb, rugalmas szilikon tasakkal rendelkezik, hogy kielégítse a csecsemők növekvő étvágyát. Ez elengedhetetlen táplálkozás, amely lehetővé teszi a kicsik számára a friss szilárd ételek biztonságos felfedezését és élvezetét. Az ételeket nem szükséges tisztítani. Egyszerűen helyezze az ételt a szilikon tasakba, zárja be a reteszelést, és a csecsemők élvezhetik az önellátást friss ételekkel.

Projekt neve : Food Feeder Plus, A tervezők neve : Kidsme, Ügyfél neve : kidsme.

Food Feeder Plus Az Élelmiszer Adagoló

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.