Design magazin
Design magazin
Az Élelmiszer Adagoló

Food Feeder Plus

Az Élelmiszer Adagoló A Food Feeder Plus nemcsak a gyermekek számára segít önmagában enni, hanem nagyobb függetlenséget jelent a szülők számára is. A csecsemők magukban tarthatják, szopni és rágni tudják, miután összezúzták a szülők által készített ételeket. Az Food Feeder Plus nagyobb, rugalmas szilikon tasakkal rendelkezik, hogy kielégítse a csecsemők növekvő étvágyát. Ez elengedhetetlen táplálkozás, amely lehetővé teszi a kicsik számára a friss szilárd ételek biztonságos felfedezését és élvezetét. Az ételeket nem szükséges tisztítani. Egyszerűen helyezze az ételt a szilikon tasakba, zárja be a reteszelést, és a csecsemők élvezhetik az önellátást friss ételekkel.

Projekt neve : Food Feeder Plus, A tervezők neve : Kidsme, Ügyfél neve : kidsme.

Food Feeder Plus Az Élelmiszer Adagoló

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.