Design magazin
Design magazin
Szálloda

Sheraton Bursa

Szálloda Az animációnak széles körű modellnek kell lennie, amely útmutatást nyújt a szálloda minden részéhez. Különböző közös helyiségek, beleértve a hallot, a konferenciatermeket, a fő éttermet, a Fitness & Spa Központot, a török fürdőt és a VIP török fürdőket, masszázshelyiségeket. , a végrehajtó társalgó, a medence, a pihenő szobák és ezen felül a standard szobák, lakosztályok és az elnöki lakosztály modellezése 4 hónap alatt történt. Az összes modellezett terület egy hatvannapos megjelenítési folyamat után 67,30 képkocka 4,30 másodperces animációvá vált. Ez az animáció fontos elem a Sheraton Bursa bemutatásában.

Projekt neve : Sheraton Bursa, A tervezők neve : Ayhan Güneri, Ügyfél neve : SHERATON BURSA / ATOLYE A MIMARLIK.

Sheraton Bursa Szálloda

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.