Design magazin
Design magazin
Szálloda

Sheraton Bursa

Szálloda Az animációnak széles körű modellnek kell lennie, amely útmutatást nyújt a szálloda minden részéhez. Különböző közös helyiségek, beleértve a hallot, a konferenciatermeket, a fő éttermet, a Fitness & Spa Központot, a török fürdőt és a VIP török fürdőket, masszázshelyiségeket. , a végrehajtó társalgó, a medence, a pihenő szobák és ezen felül a standard szobák, lakosztályok és az elnöki lakosztály modellezése 4 hónap alatt történt. Az összes modellezett terület egy hatvannapos megjelenítési folyamat után 67,30 képkocka 4,30 másodperces animációvá vált. Ez az animáció fontos elem a Sheraton Bursa bemutatásában.

Projekt neve : Sheraton Bursa, A tervezők neve : Ayhan Güneri, Ügyfél neve : SHERATON BURSA / ATOLYE A MIMARLIK.

Sheraton Bursa Szálloda

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.