Design magazin
Design magazin
Az Érzékelt Csaptelep

miscea LIGHT

Az Érzékelt Csaptelep A miscea LIGHT érzékelővel aktivált csaptelepek beépített szappan adagolóval vannak felszerelve, amelyet közvetlenül a csaphoz terveztek a kényelem és a kézhigiénia maximális előnyei érdekében. A gyors és megbízható érzékelő technológia felhasználásával szappanot és vizet ad ki a higiénikus és ergonómikus kézmosás élményéért. A beépített szappan adagoló akkor aktiválódik, amikor a felhasználó keze áthalad a szappan szektoron. Ezután csak akkor adják ki a szappant, ha a felhasználó kezét a csap szappan kimenete alá helyezik. A vizet intuitív módon veheti fel, ha a kezét a vízkivezetés alatt tartja.

Projekt neve : miscea LIGHT, A tervezők neve : Rob Langendijk, Ügyfél neve : miscea GmbH.

miscea LIGHT Az Érzékelt Csaptelep

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.