Design magazin
Design magazin
Az Érzékelt Csaptelep

miscea LIGHT

Az Érzékelt Csaptelep A miscea LIGHT érzékelővel aktivált csaptelepek beépített szappan adagolóval vannak felszerelve, amelyet közvetlenül a csaphoz terveztek a kényelem és a kézhigiénia maximális előnyei érdekében. A gyors és megbízható érzékelő technológia felhasználásával szappanot és vizet ad ki a higiénikus és ergonómikus kézmosás élményéért. A beépített szappan adagoló akkor aktiválódik, amikor a felhasználó keze áthalad a szappan szektoron. Ezután csak akkor adják ki a szappant, ha a felhasználó kezét a csap szappan kimenete alá helyezik. A vizet intuitív módon veheti fel, ha a kezét a vízkivezetés alatt tartja.

Projekt neve : miscea LIGHT, A tervezők neve : Rob Langendijk, Ügyfél neve : miscea GmbH.

miscea LIGHT Az Érzékelt Csaptelep

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.