Design magazin
Design magazin
Szőnyeg

Folded Tones

Szőnyeg A szőnyegek eredendően laposak, a cél az egyszerű tény megtámadása volt. A háromdimenziós dimenzió illúziója mindössze három színnel érhető el. A szőnyeg tónusának változása és mélysége a csíkok szélességétől és sűrűségétől függ, nem pedig egy olyan nagy színpalettától, amely egy adott teret beboríthat, lehetővé téve ezáltal a rugalmas felhasználást. Fentről vagy távolról a szőnyeg összehajtogatott lapra hasonlít. Ülve vagy fekve azonban a redők illúziója nem feltétlenül érzékelhető. Ez az egyszerű ismétlődő sorok használatához vezetett, amelyek közelről absztrakt mintának tekinthetők.

Projekt neve : Folded Tones, A tervezők neve : Enoch Liew, Ügyfél neve : Terrace Floors & Furnishings.

Folded Tones Szőnyeg

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.