Design magazin
Design magazin
Szőnyeg

Folded Tones

Szőnyeg A szőnyegek eredendően laposak, a cél az egyszerű tény megtámadása volt. A háromdimenziós dimenzió illúziója mindössze három színnel érhető el. A szőnyeg tónusának változása és mélysége a csíkok szélességétől és sűrűségétől függ, nem pedig egy olyan nagy színpalettától, amely egy adott teret beboríthat, lehetővé téve ezáltal a rugalmas felhasználást. Fentről vagy távolról a szőnyeg összehajtogatott lapra hasonlít. Ülve vagy fekve azonban a redők illúziója nem feltétlenül érzékelhető. Ez az egyszerű ismétlődő sorok használatához vezetett, amelyek közelről absztrakt mintának tekinthetők.

Projekt neve : Folded Tones, A tervezők neve : Enoch Liew, Ügyfél neve : Terrace Floors & Furnishings.

Folded Tones Szőnyeg

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.