Design magazin
Design magazin
Lakóépület

Baan Citta

Lakóépület A fő tervezési koncepció egy Shambhala létrehozása volt a Földön - egy mitikus királyság, amelyet az ősi buddhista szövegekben „tiszta földnek” neveztek. A buddhisták úgy vélik, hogy Shambhala teremtése a végső szellemi paradicsom teremtése. A Baan Citta formatervezés egyik legnyugtatóbb, mégis meglepő eleme a szín használata. Konzervatív szempontból a semleges színek azok a kiemelkedő színrendszerek, amelyeket a tervezők a modern otthonokhoz választottak. Baan Citta szemlélteti a színek örömének modernitását egy semleges palettán a Föld színei között a természetben.

Projekt neve : Baan Citta, A tervezők neve : Catherine Cheung, Ügyfél neve : THE XSS LIMITED.

Baan Citta Lakóépület

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.