Design magazin
Design magazin
Lakóépület

Baan Citta

Lakóépület A fő tervezési koncepció egy Shambhala létrehozása volt a Földön - egy mitikus királyság, amelyet az ősi buddhista szövegekben „tiszta földnek” neveztek. A buddhisták úgy vélik, hogy Shambhala teremtése a végső szellemi paradicsom teremtése. A Baan Citta formatervezés egyik legnyugtatóbb, mégis meglepő eleme a szín használata. Konzervatív szempontból a semleges színek azok a kiemelkedő színrendszerek, amelyeket a tervezők a modern otthonokhoz választottak. Baan Citta szemlélteti a színek örömének modernitását egy semleges palettán a Föld színei között a természetben.

Projekt neve : Baan Citta, A tervezők neve : Catherine Cheung, Ügyfél neve : THE XSS LIMITED.

Baan Citta Lakóépület

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.