Design magazin
Design magazin
Az Irodai Belsőépítészet

Mundipharma Singapore

Az Irodai Belsőépítészet A recepció dekorációja nagyon modern hangulatot teremt az irodában, mint egy új arckefe, körkörös fényekkel, teljes üvegpanelekkel, matt matricákkal, fehér márvány pulttal, színes székekkel és különféle geometriai formákkal kiegészítve. A világos és merész formavilág azt jelzi, hogy a tervező szándéka a vállalati arculat kihozatala, különös tekintettel a vállalati logó bekeverésére a játék falán. A stratégiai területeken alkalmazott megvilágítás aprólékos elrendezésével együtt a fogadóterület hangos a tervezés szempontjából, és mégis csendesen bemutatja esztétikai vonzerejét.

Projekt neve : Mundipharma Singapore, A tervezők neve : Priscilla Lee Pui Kee, Ügyfél neve : Apcon Pte Ltd.

Mundipharma Singapore Az Irodai Belsőépítészet

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.