Design magazin
Design magazin
Az Irodai Belsőépítészet

Mundipharma Singapore

Az Irodai Belsőépítészet A recepció dekorációja nagyon modern hangulatot teremt az irodában, mint egy új arckefe, körkörös fényekkel, teljes üvegpanelekkel, matt matricákkal, fehér márvány pulttal, színes székekkel és különféle geometriai formákkal kiegészítve. A világos és merész formavilág azt jelzi, hogy a tervező szándéka a vállalati arculat kihozatala, különös tekintettel a vállalati logó bekeverésére a játék falán. A stratégiai területeken alkalmazott megvilágítás aprólékos elrendezésével együtt a fogadóterület hangos a tervezés szempontjából, és mégis csendesen bemutatja esztétikai vonzerejét.

Projekt neve : Mundipharma Singapore, A tervezők neve : Priscilla Lee Pui Kee, Ügyfél neve : Apcon Pte Ltd.

Mundipharma Singapore Az Irodai Belsőépítészet

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.