Design magazin
Design magazin
A Teáskanna És A Teáscsésze

EVA tea set

A Teáskanna És A Teáscsésze Ez a csábítóan elegáns teáskanna és a hozzá illő csészék kifogástalan öntéssel bír, és öröm vele részt venni. Ennek a teáskannanak a szokatlan alakja, amelyben a kifolyó keveredik és növekszik a testből, különösen jó a jó öntéshez. A csészék sokoldalúak és tapinthatóak, hogy különféleképpen fészkeljenek a kezedben, mivel mindenkinek megvan a maga módszere a csésze tartására. Kapható fényes fehér színben, ezüstözött gyűrűvel vagy fekete matt porcelánnal, fényes fehér fedéllel és fehér kerettel. Rozsdamentes acél szűrő beépítve. MÉRETEK: teáskanna: 12,5 x 19,5 x 13,5 csészék: 9 x 12 x 7,5 cm.

Projekt neve : EVA tea set, A tervezők neve : Maia Ming Fong, Ügyfél neve : Maia Ming Designs.

EVA tea set A Teáskanna És A Teáscsésze

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.