Design magazin
Design magazin
A Teáskanna És A Teáscsésze

EVA tea set

A Teáskanna És A Teáscsésze Ez a csábítóan elegáns teáskanna és a hozzá illő csészék kifogástalan öntéssel bír, és öröm vele részt venni. Ennek a teáskannanak a szokatlan alakja, amelyben a kifolyó keveredik és növekszik a testből, különösen jó a jó öntéshez. A csészék sokoldalúak és tapinthatóak, hogy különféleképpen fészkeljenek a kezedben, mivel mindenkinek megvan a maga módszere a csésze tartására. Kapható fényes fehér színben, ezüstözött gyűrűvel vagy fekete matt porcelánnal, fényes fehér fedéllel és fehér kerettel. Rozsdamentes acél szűrő beépítve. MÉRETEK: teáskanna: 12,5 x 19,5 x 13,5 csészék: 9 x 12 x 7,5 cm.

Projekt neve : EVA tea set, A tervezők neve : Maia Ming Fong, Ügyfél neve : Maia Ming Designs.

EVA tea set A Teáskanna És A Teáscsésze

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.