Design magazin
Design magazin
Nagy Apartman

Attractive Arc

Nagy Apartman Ez az eset egy nagy lapos emeleti lakás a legfelső emeleten. Az építési terület 260 négyzetméter. A fejlesztő által elhelyezett ügyfélcsoportnak a több lakossággal rendelkező családoknak kell lennie. De az eset tulajdonosa három ember családja. Tehát az eredeti szerkezet finoman rendezett funkciói triviálisak és szűkek. Ennek alapján viszonylag nagy változtatásokat hajtottunk végre az egész helyiség tervrajzában. A hagyományos családi elrendezés üzemmódjának megszakítása. A legtöbb funkcionális terület elmosódott, kivéve a hálószobákat, a fürdőszobákat stb., Míg házaként a tulajdonosa

Projekt neve : Attractive Arc, A tervezők neve : Sheng Tao, Ügyfél neve : DEESEN.

Attractive Arc Nagy Apartman

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.