Design magazin
Design magazin
Nagy Apartman

Attractive Arc

Nagy Apartman Ez az eset egy nagy lapos emeleti lakás a legfelső emeleten. Az építési terület 260 négyzetméter. A fejlesztő által elhelyezett ügyfélcsoportnak a több lakossággal rendelkező családoknak kell lennie. De az eset tulajdonosa három ember családja. Tehát az eredeti szerkezet finoman rendezett funkciói triviálisak és szűkek. Ennek alapján viszonylag nagy változtatásokat hajtottunk végre az egész helyiség tervrajzában. A hagyományos családi elrendezés üzemmódjának megszakítása. A legtöbb funkcionális terület elmosódott, kivéve a hálószobákat, a fürdőszobákat stb., Míg házaként a tulajdonosa

Projekt neve : Attractive Arc, A tervezők neve : Sheng Tao, Ügyfél neve : DEESEN.

Attractive Arc Nagy Apartman

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.