Design magazin
Design magazin
Nagy Apartman

Attractive Arc

Nagy Apartman Ez az eset egy nagy lapos emeleti lakás a legfelső emeleten. Az építési terület 260 négyzetméter. A fejlesztő által elhelyezett ügyfélcsoportnak a több lakossággal rendelkező családoknak kell lennie. De az eset tulajdonosa három ember családja. Tehát az eredeti szerkezet finoman rendezett funkciói triviálisak és szűkek. Ennek alapján viszonylag nagy változtatásokat hajtottunk végre az egész helyiség tervrajzában. A hagyományos családi elrendezés üzemmódjának megszakítása. A legtöbb funkcionális terület elmosódott, kivéve a hálószobákat, a fürdőszobákat stb., Míg házaként a tulajdonosa

Projekt neve : Attractive Arc, A tervezők neve : Sheng Tao, Ügyfél neve : DEESEN.

Attractive Arc Nagy Apartman

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.