Design magazin
Design magazin
A Belsőépítészet

Wild Life

A Belsőépítészet A tervezés a kreativitásról szól, a kreativitás pedig a meglepetésekről szól! Amikor a vad élet megfelel a modernizmusnak, és tökéletesen harmóniába esik, akkor készülnek meglepetések! A tervező kombinálta a modern egyszerűséget az etnikai kalandokkal, hogy egyedülálló tér legyen. A falakhoz és a bútorokhoz semleges, fehér, bézs és szürke színpalettát használt, a falrajzokon és a világítótesteken színes hangsúlyokkal. A belépéskor nyilatkozatot tette a tehénbőr repülõ kanapéval, valamint a függõ üveggolyókkal, amelyek mindegyikét mesterséges növényekkel töltötték fel, élénk és friss megjelenés érdekében. Élvezze a vad életet!

Projekt neve : Wild Life, A tervezők neve : Shosha Kamal, Ügyfél neve : Shosha Kamal Designs.

Wild Life A Belsőépítészet

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.