Design magazin
Design magazin
A Belsőépítészet

Wild Life

A Belsőépítészet A tervezés a kreativitásról szól, a kreativitás pedig a meglepetésekről szól! Amikor a vad élet megfelel a modernizmusnak, és tökéletesen harmóniába esik, akkor készülnek meglepetések! A tervező kombinálta a modern egyszerűséget az etnikai kalandokkal, hogy egyedülálló tér legyen. A falakhoz és a bútorokhoz semleges, fehér, bézs és szürke színpalettát használt, a falrajzokon és a világítótesteken színes hangsúlyokkal. A belépéskor nyilatkozatot tette a tehénbőr repülõ kanapéval, valamint a függõ üveggolyókkal, amelyek mindegyikét mesterséges növényekkel töltötték fel, élénk és friss megjelenés érdekében. Élvezze a vad életet!

Projekt neve : Wild Life, A tervezők neve : Shosha Kamal, Ügyfél neve : Shosha Kamal Designs.

Wild Life A Belsőépítészet

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.