Design magazin
Design magazin
Elektromos Kerékpár

ICON E-Flyer

Elektromos Kerékpár Az ICON és a Vintage Electric együttműködtek ezen időtlen elektromos kerékpár tervezésében. Kaliforniában, kis mennyiségben tervezve és építve, az ICON E-Flyer modern funkcionalitással illeszkedik a szüreti kialakításhoz, hogy megkülönböztetett és képes személyes szállítási megoldást hozzon létre. A szolgáltatások közé tartozik egy 35 mérföldes távolság, 22 MPH maximális sebesség (35 MPH verseny módban!) És egy két órás töltési idő. Külső USB-csatlakozó és töltési csatlakozási pont, regeneratív fékezés és a legmagasabb minőségű alkatrészek az egész. www.iconelectricbike.com

Projekt neve : ICON E-Flyer, A tervezők neve : Jonathan Ward & Andrew Davidge, Ügyfél neve : ICON.

ICON E-Flyer Elektromos Kerékpár

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.