Design magazin
Design magazin
Elektromos Kerékpár

ICON E-Flyer

Elektromos Kerékpár Az ICON és a Vintage Electric együttműködtek ezen időtlen elektromos kerékpár tervezésében. Kaliforniában, kis mennyiségben tervezve és építve, az ICON E-Flyer modern funkcionalitással illeszkedik a szüreti kialakításhoz, hogy megkülönböztetett és képes személyes szállítási megoldást hozzon létre. A szolgáltatások közé tartozik egy 35 mérföldes távolság, 22 MPH maximális sebesség (35 MPH verseny módban!) És egy két órás töltési idő. Külső USB-csatlakozó és töltési csatlakozási pont, regeneratív fékezés és a legmagasabb minőségű alkatrészek az egész. www.iconelectricbike.com

Projekt neve : ICON E-Flyer, A tervezők neve : Jonathan Ward & Andrew Davidge, Ügyfél neve : ICON.

ICON E-Flyer Elektromos Kerékpár

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.