Design magazin
Design magazin
Gyűrű

Flowing Arcs

Gyűrű Ezt a gyűrűt úgy tervezték, hogy megkérdőjelezzék a hagyományos koncepciót, amely szerint a legtöbb gyűrű kerek. Csak olyan foltokból áll, amelyek folyamatos vonalban folynak, és mind az egyik, mind a két szomszédos ujjra hordhatók. Mivel ez nem kör alakú, mint a legtöbb gyűrű, szórakoztató lenne kitalálni a viselésének különböző módjait, valamint objet d'art-ként értékelni és élvezni, amikor nem viselik. Ez a sokoldalú gyűrű testreszabható különböző fémekkel és drágakövekkel, az ügyfél specifikációi szerint.

Projekt neve : Flowing Arcs, A tervezők neve : Sun Hyang Ha, Ügyfél neve : Sun Hyang Ha.

Flowing Arcs Gyűrű

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.