Design magazin
Design magazin
Gyűrű

Flowing Arcs

Gyűrű Ezt a gyűrűt úgy tervezték, hogy megkérdőjelezzék a hagyományos koncepciót, amely szerint a legtöbb gyűrű kerek. Csak olyan foltokból áll, amelyek folyamatos vonalban folynak, és mind az egyik, mind a két szomszédos ujjra hordhatók. Mivel ez nem kör alakú, mint a legtöbb gyűrű, szórakoztató lenne kitalálni a viselésének különböző módjait, valamint objet d'art-ként értékelni és élvezni, amikor nem viselik. Ez a sokoldalú gyűrű testreszabható különböző fémekkel és drágakövekkel, az ügyfél specifikációi szerint.

Projekt neve : Flowing Arcs, A tervezők neve : Sun Hyang Ha, Ügyfél neve : Sun Hyang Ha.

Flowing Arcs Gyűrű

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.